Desemberen har startet, og med det følger også en del vanlige kontor-rutiner, slik som innkjøp av mandariner klementiner. Om du er en vanlig ansatt, eller kanskje en mellomleder, så har du absolutt nytte av dette tipset.

Noen velger å kjøpe inn et par stykker til seg selv, mens andre er solidariske og kjøper til resten av kontor-folket.

Et godt tips er å kjøpe en hel eske, slik vi har gjort.

Esken med de gylne kulene har en nettovekt på 10kg, og raten av spising foregår med omtrent 15 klementiner / dag.

Vi estimerer at en slik eske vil vare omtrent 5 dager i kontorlandskapet før den må erstattes.

Kontorets “doge-nisse” har gjort flid med påklistret jule-doges og det økte brukeropplevelsen på denne esken betraktelig. Noe liknende anbefaler vi andre å gjøre også, da dette er en sikker måte å få en klapp på skuldra, selv om du har innført bugs i siste commit.

Terningkast: 5