Mange bedrifter spør seg: “Hvordan kan vi skape en jovial, trivelig og god stemning på en fredag, slik at vi kan øke arbeidsmoralen og sette pris på våre ansatte?”.

En måte å oppnå dette på, er å arrangere “Pølse og Prosecco”.

Her følger oppskrift på dette:

Du trenger:

  • Pølser
  • Pølsebrød
  • Lomper
  • Ketchup
  • Sennep
  • Sprø løk
  • X flasker prosecco. Vi anbefaler 1 flaske pr. 6 personer. Vi anbefaler en rimelig Angelino til ca 135,- pr flaske.
  • Kokeplate, dersom du ikke har et tilgjengelig kjøkken. Har du ikke noe av dette, kan du til nøds benytte kaffetrakter! Dette er nærmere beskrevet her.

Slik gjør du:

  1. Du begynner med å varme vann. Du trenger ca 4 liter vann i en stor kjele.
  2. Mens vannet varmer seg begynner du å sette fram nødvendige ingredienser på et bord sentralt i lokalet, eventuelt stort møterom
  3. Når vannet er tilstrekkelig varmt putter du pølsene oppi og skrur ned varmen. HUSK: pølsene skal trekke – ikke sprekke!
  4. Mens pølsene trekker, kan du, eller en in-house designer, lage en plakat som er passende til hendelsen. Du har ca 10-15 minutter på å gjøre dette. Husk at printeren kan være vrang, så beregn 5 minutter til utskrift.
  5. Heng plakaten synlig i nærheten av vrimle-området hvor dette skal serveres
  6. Når alt er klart, innhenter du de ansatte. Du vil nok oppdage at mange allerede har skjønt at noe er i ferde, mens andre fortsatt er fastlåst i dataskjermen.
  7. Få en kyndig person til å poppe prosecco-flaksen(e) samtidig som du ønsker velkommen til “Pølser og Prosecco”.
  8. Nyt maten og drikken
  9. Om du ikke vet hva du skal si til medarbeiderne i denne sosiale sfæren kan du lære mer om dette her.

Bilder

prosecco og pølse 2 prosecco og pølse 1